Gert Schuiteman, Keurslager

Voor elke gelegenheid

Receptie? Bruiloft? Een uitgebreide lunch of feestelijke brunche? Jubileum of verjaardag? Wij helpen u graag bij de culinaire invulling. Denk bijvoorbeeld aan feestelijke borrelhapjes - warm of koud -, diverse soepjes, warme gerechten, saladeschotels?  U vindt alle informatie op onze website. Prikt u vast een datum, dan regelen wij de rest!

Broodjes

De lekkerste belegde Broodjes & Lunch van Garderen uit de keuken van de Keurslager. 

Warme buffetten

U kunt bij ons een buffet naar wens samenstellen. Inspiratie nodig? Kijk dan bij de buffetten die wij al hebben ingevuld. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden.

Gril / Bittergarnituur / Hapjes

Een feestelijke schotel, waarbij we een mix maken van de eenvoudige en luxe hapjes, eventueel aangevuld met gebraden vleessnacks.

Smulsteen, een steen om van te smullen

Deze steen is gevuld met vlees, groente en aardappelpartjes. Kant en klaar voor in de  oven, daarna zet u de steen in de bijgeleverde houder zo op tafel. De smulsteen is geschikt voor 2 – 3 personen, bereidingsadvies vindt u bij de steen.

Heerlijke soepen, uit eigen keuken

Al onze soepen worden vanuit een bouillon gemaakt om de meest fijne smaak te bereiken. Er zijn diverse soorten, allemaal met een eigen karakter. Maaltijdsoepen: erwtensoep en bruine bonensoep. Soepen: o.a. bospaddestoelensoep, toscaanse tomatensoep, groentesoep, uiensoep, franse mosterdsoep, kippensoep, ossenstaartsoep en asperge cremesoep.

Salades

In onze winkel hebben wij een ruime sortering maaltijd-, schep- en rauwkostsalades. 
Ook voor een feestelijke gelegenheid leveren wij mooie saladeschotels.

Gert Schuiteman, Keurslager

Dorpsstraat 23
3886AR Garderen
0577461292
0577462977

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten