Gert Schuiteman, Keurslager

Dagverse maaltijden

'Gewoon ├ęcht vers!' Uit de keuken van uw slager

Je denkt wel eens "Wie is er tegenwoordig niet druk?" Wij spelen hierop in en verzorgen graag uw warme maaltijd. In onze winkel kunt u bij de Meat & Meals toonbank in vier stappen heel simpel uw warme maaltijd samenstellen. De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen en gemakkelijk op te warmen in bijvoorbeeld de magnetron. Al onze Meat & Meals maaltijden worden dagvers door Yvonne met grote zorg bereid. 

Verse groenten

In onze winkel hebben we een assortiment van gegarandeerd verse groenten en fruit. Dit assortiment wordt door onze groentespecialist De Vitaminebron uit Voorthoven zelf bijgehouden en aangevuld. Deze groenten worden door ons dagelijks gebruikt voor uw warme maaltijd. U bent er daarom zeker van dat uw maaltijd op basis van hoge kwaliteit en verse groenten zijn bereid. Heerlijk toch?

Eerlijk vlees

U heeft een heerlijke maaltijd met een eerlijk stuk vlees. Proef bijvoorbeeld eens onze Boerderijkip. Onze BoederijKip is een Hollandse Scharrelkip met méér smaak dankzij een beter leven en plantaardige voeding. Het resultaat is een heerlijk stukje kippenvlees. Onze ValleiVarkens en koeien zijn door de onszelf geselecteerde Veluwse boeren met liefde en grote zorg grootgebracht.

Goed gevoel

Onze maaltijden doen wat dat betreft zeker te weten niets onder van een zelf gekookte maaltijd. Een goed gevoel toch? En dat zo (h)eerlijk, makkelijk, gezond èn betaalbaar! 

Krijgt u ook al trek?

Wilt u weten welke maaltijden wij op dit moment voor u hebben bereid? Bekijk de menukaart.

Gert Schuiteman, Keurslager

Dorpsstraat 23
3886AR Garderen
0577461292
0577462977

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten